Seran pocs els canvis que tindrem les pròximes hores, i tampoc seran definitius.

Hui, i potser demà a primera hora, l’ambient serà més fresc… però no cal que aneu a buscar la roba d’abrigar, perquè de seguida notarem com demà de vesprada comença a deixar-se sentir de nou el vent de ponent i com les temperatures s’animen a pujar de nou la recta final de la setmana. Tampoc serà un Cap d’Any fred…, més bé tot el contrari.

L’ambient serà hui més fresc i veurem més núvols a la costa, on la humitat serà més alta amb l’entrada de vents de llevant.

Al litoral del sud del País Valencià serà on es registren les temperatures més altes i, de forma puntal, els termòmetres tocaran els 20 graus. Al Maestrat i els Ports les temperatures quedaran per davall dels 15.

Demà dimecres el matí serà un poc més fresc, però de cara a la vesprada el vent començarà a deixar-se sentir de ponent i de llebeig i notarem com tornen a pujar les temperatures.

Rematarem l’any amb ponents i això ja sabeu que és sinònim de temperatures altes. Pujaran dijous i divendres, i dissabte acomiadarem l’any amb oratge estable i valors elevats amb l’esperança que el 2023 s’ajuste al que toca fer per aquestes dates. Però sembla que haurem de tindre paciència, ja que de moment no es veuen canvis a curt ni a mitjà termini.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa