Diari La Veu del País Valencià
La Diputació de Castelló i l’AVL signen un conveni per a col·laborar en la promoció del valencià

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó, han signat un conveni per a la col·laboració conjunta d’ambdues entitats en actuacions adreçades a la promoció del valencià.

La signatura coincideix amb el norantè aniversari de les Normes de Castelló, i es va fer de manera simbòlica a la Casa Matutano de Castelló de la Plana, el mateix lloc en què es van signar les Normes el 1932.

«Hem signat un conveni de col·laboració que vol que la relació i el vincle siga cada vegada més fort», deia Martí en un comunicat en referència a les dues institucions, alhora que destacava la importància del valencià per a «l’evolució cultural de la societat».

En aquest sentit, Martí afegia que des de la Diputació de Castelló «s’ha volgut tindre molt present el que és i el que significa la llengua dels valencians i de les valencianes i augmentar, cada vegada més, la presència del valencià seguint amb la normalització».

Pel seu compte, Verònica Cantó agraïa a la Diputació de Castelló «la implicació i les facilitats» que ha posat en totes les iniciatives de l’AVL.

Comparteix

Icona de pantalla completa