El Rialto presenta l’espectacle interdisciplinari «Aforismats» en el marc de l’Any Fuster

Es podrà veure des d’aquest dilluns fins al 29 de desembre

Del 19 al 29 de desembre, a la Sala 7 de l’edifici Rialto de València, es representarà l’espectacle Aforismats, una producció de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) que ret homenatge a la figura de Joan Fuster a partir dels seus aforismes.

L’obra es va estrenar el mes de setembre a la Mostra de Mim de Sueca (la Ribera Baixa) i és una manera contemporània i innovadora de tancar l’Any Fuster.

Moguts per l’esperit irreverent i antidogmàtic de Joan Fuster, l’espectacle juga a barrejar els seus aforismes amb la música electrònica i les danses urbanes.

Una experiència «sorprenent i mestissa» creada per a espais no convencionals i de proximitat amb el públic que ja ha fet funcions per a escolars al Rialto, durant els mesos d’octubre i novembre, i també nombroses actuacions en diferents poblacions de tot el territori valencià de les quals tot el públic ha eixit «aforismat».

Els intèrprets a la pista són Álvaro D. Río, Tidra, Àngel Lara, Victòria Mínguez, Inka Romaní i Silvia Sahuquillo, acompanyats en directe per la música, els textos i el dispositiu sonor de DJ Tusfer. La direcció coreogràfica ha estat a càrrec d’Inka Romaní.

Hi haurà funció els dies 19, 20, 21, 22, 26, 28 i 29 de desembre a les 19 hores a un preu únic de tres euros.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.