Diari La Veu del País Valencià
Gaudir d’espectacles familiars a Benicarló i Peníscola

El Mucbe – Centre Cultural Convent de Sant Francesc de Benicarló i el Palau de Congressos de Peníscola, al Maestrat, tanquen la programació d’enguany adreçada a les famílies amb dos espectacles que es poden veure el 27 i el 28 de desembre respectivament.

Benicarló va iniciar a l’octubre «Bocabadats», un programa especialitzat en espectacles de 0 a 4 anys, que s’ha consolidat com a referent a la comarca, atés que és l’únic adreçat a aquest tipus de públic. El cicle, que aposta per la creació d’hàbits culturals des de ben menuts i el foment de l’estima pel teatre, la música i els museus en general, ha oferit fins ara sis actuacions.

L’última serà la que s’hi podrà gaudir el dimarts 27 de desembre, a les 17 h, a les 18 h i a les 19 h: Bítels per a nadons, de la companyia La Petita Malumaluga, una obra en què quatre músics en moviment (violí, clarinet, violoncel i percussions) i una ballarina conviden els assistents a participar d’un càlid i emocionant homenatge a The Beatles. L’obra ha estat cinc anys en gira internacional i l’han vista més de 70.000 espectadors.

D’altra banda, el dimecres 28 de desembre, a les 18 h, al Palau de Congressos de Peníscola, es posarà en escena Satisfacshow, d’ACAC Productions, un espectacle per a tots els públics amb música, teatre de gest i humor. Així, una Brass Band, fanfàrria de cinc músics d’estil gipsy balcànic, viatgen pel món amb les seues versions, que evolucionen de manera natural per la música clàssica, el jazz, el pop rock i fins tot el heavy.​

Comparteix

Icona de pantalla completa