Diari La Veu del País Valencià
El PP murcià demana suprimir les parades d’Oriola i Elx en el trajecte d’AVE entre Madrid i Múrcia

La proposta feta pel president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras; i pel vicesecretari d’organització del PP a nivell estatal, Miguel Tellado, ha encès el PSPV d’Alacant. Concretament, els dos dirigents del PP han dem anat suprimir les parades que l’AVE entre Madrid i Múrcia, que s’ha d’estrenar les properes setmanes, hauria de fer a les ciutats d’Elx i d’Oriola. L’argument que donen els dirigents populars és que prescindir d’aquestes parades faria estalviar temps els trens, que farien connexió directa entre Múrcia i la capital espanyola.

És en aquest sentit que Alejandro Soler, secretari general del PSPV a la demarcació d’Alacant, ha considerat «inadmissible» aquesta proposta. «No s’entén la crítica a la posada en marxa d’un servei tan important com el de l’alta velocitat, atès que el projecte el van gestar des del PP i ara qüestionen, sorprenentment, el que ells mateixos van projectar, tot sabent que el retard de la connexió es deu al canvi de traçat acordat durant l’etapa de Govern del PP» a l’Estat espanyol.

Des del PSPV han assegurat que el PP està buscant «la confrontació entre territoris». Soler també ha demanat el dirigent del PP al País Valencià i president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, que censure aquesta proposta feta per companys seus de partit. «És inadmissible el silenci de Mazón i del PP a la província d’Alacant davant un atrac manifest contra la nostra regió per part de companys seus de partit», ha denunciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa