Diari La Veu del País Valencià
Eugeni Alemany torna a À Punt per a presentar el concurs «Tresor o trasto»

Eugeni Alemany és un dels rostres que tornarà a la pantalla d’À Punt el 2023 per a presentar el nou concurs «Tresor o trasto», ha anunciat la radiotelevisió pública valenciana. El primer programa tindrà un contingut especial i s’emetrà la nit del 5 de gener, a partir de les 22 hores, mentre les famílies esperen l’arribada dels Reis d’Orient.

À Punt oferirà el concurs d’èxit internacional «Tresor o trasto» cada dimarts, en prime time, a partir del 24 de gener, quan una parella de concursants lluitarà per emportar-se el premi màxim de 10.000 euros d’aquest nou programa en el qual també participarà l’experta i llicenciada en Història de l’Art Arabella León.

Eugeni Alemany, «amb el seu gran sentit de l’humor i espontaneïtat», es posa al capdavant d’aquest concurs que s’emetrà ací després de l’èxit aconseguit en altres països europeus com ara Alemanya, Itàlia, Holanda o Suècia. Amb aquesta, serà la setena adaptació del format internacional «Trash or Treasure», del grup Banijay, produït per À Punt Mèdia per a Quars Produccions i Homo Videns Produccions, destaca la cadena.

Quantes vegades has sentit que aquest objecte familiar que guardes a casa podria valdre una fortuna? I si en realitat no fora res més que un trasto? Partint d’aquesta premissa sorgeix el concurs. Cada setmana, una parella de concursants haurà de descobrir quin és l’objecte més valuós entre dotze de diferents. Cada objecte amaga una història diferent i un preu que va des d’un euro fins als 10.000.

La parella haurà de triar quin és el seu «objecte d’or», el que consideren que té més valor. El preu d’aquest objecte daurat serà el premi que s’enduran a casa. Un programa amb grans dosis de diversió en el qual es mesclaran l’emoció i la tensió.

Comparteix

Icona de pantalla completa