La I Gala de Creadors de Contingut en valencià, tot un èxit

L’esdeveniment guardona 11 creadors i reuneix quasi 100 assistents

El passat divendres, 2 de desembre ,va tindre lloc la I Gala de la Creació de Contingut en valencià a l’Octubre Centre de Cultura Contemporàni de València. L’esdeveniment organitzat per La Claveguera i Poblet.info va assolir quasi l’aforament complet de l’espai amb creadors, amistats, personalitats i altres assistents.

Simmer Valenciana va obtindre el guardó a la categoria de streamer de l’any. D’altra banda, Mas de les Garroferes va rebre el del Millor canal de Youtube. El guardó d’Instagram se’l van endur els Desfaenats, i la Tia Visantica va recollir el de Millor Tiktoker. Quant als podcasts, on hi va haver gran competència, va ser  Gent Ràndom qui es va consagrar com a Podcast de l’any, mentre El Dolcet pal Café fou el projecte revelació de l’any. Casella d’Eixida va aconseguir el guardó del contingut familiar. El creador d’Altea, Llet i Vi va ser el projecte nominat a més categories, però finalment va rebre el que reconeixia el millor contingut musical. El vídeo de l’any va caure per a l’Especial #100 Diàlegs d’Emma Tomàs i el premi honorífic el va rebre Amàlia Garrigós, tota una referent comunicativa al territori valencià. Per acabar, Apitxat es va endur el guardó a Creador de l’any.

El jurat, que va valorar prèviament les més de 130 propostes inscrites en les diferents categories, va estar format per Àlex Seguí, Sénia Mulayali, Vicent Marco, Vicent Magraner, Carolina Ferre, Pepa Cases i Carles Caparrós Korah.

La Gala es va clausurar amb una foto grupal que denotava la felicitat col·lectiva de tots els creadors. Sense dubte, un èxit per a aquest esdeveniment autogestionat que mereix tornar a celebrar-se l’any vinent.

Galeria Fotogràfica I Gala de la Creació de Contingut en Valencià