Diari La Veu del País Valencià
La primera Festa de la Poesia de la Mariola se celebrarà a Alfafara aquest divendres

La primera Festa de la Poesia de la Mariola se celebrarà a Alfafara (el Comtat) el pròxim divendres 9 de desembre. Impulsada per les associacions locals a iniciativa de l’Assemblea de Joves de la Serra Mariola, l’esdeveniment portarà al poble deu poetes d’arreu del País Valencià, entre ells el poeta Josep Piera, a qui es retrà un homenatge pels més de 50 anys de trajectòria literària i la publicació de la seua poesia completa.

La festa pretén apropar la poesia a un públic ampli i divers, i és per això que convida veïns i visitants del poble a fer un vermut, un cafè o una xocolatada en companyia dels poetes per parlar dels seus llibres i de la seua manera d’entendre la literatura.

Entre els actes, que se celebraran en diferents espais del poble a partir de les 12 h, hi haurà també una ruta poètica, un recital conjunt dels poetes convidats i un espectacle poètic a càrrec de la companyia Criatura Teatre. Posteriorment, hi haurà un sopar popular (amb inscripció prèvia) amenitzat pel jazz de The Walkintet i un recital de poetes joves de la Mariola, i per als qui vulguen allargar la nit, la festa continuarà amb la música de Mintxo Electrònic.

També hi participaran altres noms rellevants de la literatura valenciana contemporània com ara Josep Lluís Roig (recentment guardonat amb el Premi de Poesia Maria Beneyto – Ciutat de València), Maria Josep Escrivà, Manel Rodríguez-Castelló, Vicent Berenguer, Vicent Botella (39é Premi Manuel Rodríguez Martínez – Ciutat d’Alcoi), Ximo Cano (IV Premi Francesc Garriga), Salvador Bolufer, Josep Vicent Cabrera i els alfafarencs Luisa Fuster i Ismael Sempere.

Podeu trobar informació més detallada sobre la programació a les xarxes socials de Joves de la Serra Mariola.

Comparteix

Icona de pantalla completa