Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Alacant ratifica per unanimitat Rafa Mas com a alcaldable per a les eleccions 2023

L’assemblea de Compromís per Alacant ha aprovat per unanimitat la llista consensuada per a la ciutat a les eleccions municipals del 2023, fruit de l’acord de l’Executiva de la setmana passada, i que encapçalarà Rafa Mas. D’aquesta manera, s’ha mostrat «la capacitat d’arribar a acords interns i afrontar les eleccions des de la cohesió i la fortalesa», ha indicat la coalició.

A més, ha continuat, «s’ha reconegut l’esforç de totes les sensibilitats de la coalició per arribar a aquesta llista consensuada i especialment a Natxo Bellido per la seua generositat, al mateix temps que se li ha mostrat el suport de l’assemblea com a candidat de les primàries autonòmiques».

Rafa Mas ha agraït «la confiança en aquest equip que va posar Alacant dempeus» i ha afirmat que té «tota la il·lusió per a guanyar el canvi polític en les pròximes eleccions i desallotjar un PP que no governa per a les persones i que està segrestat per l’extrema dreta».

Per part seua, Bellido ha agraït «el suport del col·lectiu pel meu nou repte polític» i ha anunciat que amb l’assemblea «comencem la campanya electoral, i ho fem des de la cohesió interna, la unitat i la força per a aconseguir l’objectiu d’aconseguir una majoria social progressista que governe Alacant i pose fi a un govern gris, que no dona respostes a les crisis i deixa al marge a la majoria de la ciutadania i els barris». També ha subratllat que es tracta d’una «candidatura plural, equilibrada i amb la força, capacitat i ambició de governar Alacant l’any 2023».

El cap de llista ha remarcat el compromís de «fer una ciutat que siga líder en la lluita contra les desigualtats, defense els serveis públics i la participació, done protagonisme a la ciutadania en les polítiques públiques, i tinga un model econòmic capaç de generar treball estable i de qualitat».

«Des de Compromís, comencem a caminar per a posar aquesta ciutat dempeus al servei de la majoria social i ho fem amb la voluntat de sumar referències cíviques a la llista que ens ajuden a ser claus en el govern del canvi progressista que guanyarà les eleccions de maig del 2023. Soc alacantí, de barri, estime la meua ciutat i amb aquest equip, volem, podem i saben governar Alacant», ha afirmat.

D’igual manera, ha ressaltat la seua voluntat d’«ajudar a fer possible un Botànic III amb diputats de la ciutat d’Alacant», amb Bellido a les llistes autonòmiques.

Comparteix

Icona de pantalla completa