Diari La Veu del País Valencià
El Botànic amplia en 50 MEUR les ajudes al sector ceràmic

Les esmenes parcials al Pressupost de la Generalitat Valenciana dels grups que integren el Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem) han afegit 50 milions d’euros més en ajudes directes al sector ceràmic. A més, Compromís ha presentat una esmena en solitari que pretén pactar amb els seus socis per a dotar de fons el desenvolupament de tecnologies per al sector.

Des del PSPV, el portaveu d’Hisenda, José Muñoz, ha assenyalat que el sector és «clau» per a l’economia del País Valencià, sobretot de la Plana i l’Alcalatén. Així, ha posat «especial èmfasi» en el seu desenvolupament.

Per part seua, el portaveu adjunt de Compromís, Carles Esteve, ha fet referència a l’única esmena que Compromís ha presentat en solitari, «que suposa dotar de fons a un institut tecnològic del sector ceràmic per a continuar desenvolupant una nova tecnologia que puga ser profitosa per a tot el sector».

«Una mesura que creiem necessària en un moment en què la ceràmica està travessant una situació molt complicada. Confiem que prompte tindrem un acord sobre aquesta esmena», ha assenyalat.

Comparteix

Icona de pantalla completa