Diari La Veu del País Valencià
Morera demana a Batet que no es retarde més la reforma constitucional per a reconéixer el Dret Civil Valencià

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha enviat una carta a la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, en la qual li reclama que no es retarde més la reforma constitucional per a reconéixer el Dret Civil Valencià. Així li ho ha fet saber amb motiu de la concentració que durà a terme aquest pròxim dimecres l’Associació de Juristes Valencians a les portes de la cambra baixa.

En la missiva, Morera torna a insistir que la reforma constitucional per al reconeixement del Dret Civil Valencià «fa tres anys que està en espera», per la qual cosa, demana que trasllade a la Mesa del Congrés, Junta de Portaveus i a la Comissió Constitucional l’«agilitació» d’aquesta tramitació que, a més, «es podria fer junt amb la reforma de l’article 49 de la Constitució i que compta amb el vistiplau de CERMI».

Morera va rebre aquest dilluns al president de l’Associació de Juristes Valencians, José Ramón Xirivella, i la secretària de relacions institucionals de l’entitat, Susi Boix, per a comunicar-los el contingut de la carta enviada al Congrés, d’acord amb la concentració convocada a Madrid.

Comparteix

Icona de pantalla completa