Diari La Veu del País Valencià
Oratge interessant per estrenar desembre

Les últimes hores i dies del mes de novembre seran una continuïtat de l’oratge que hem tingut fins ara: vent, poca pluja i temperatures altes que faran que siga uns dels novembres més càlids des que es tenen registres.

Hui el vent encara es deixarà sentir amb força al nord del País Valencià fins a migdia i no serà fins a aquesta vesprada quan comence a escampar. Al sud amainara un poc abans, fent que hui el sol condisca un poc més, tot i que els termòmetres marcaran valors semblants als d’ahir.

Demà dimecres tancarem el novembre amb oratge estable a tot el País Valencià i amb temperatures sense canvis apreciables a la major part d’observatoris. Potser pugen lleugerament per l’interior i baixen algun grau a la costa.

Ens agrada el que marquen els mapes per començar el mes de desembre. Una llevantada d’unes 48 hores que caldrà confirmar els pròxims dies i que, si es confirma, suposaria un bon regó a la major part del País i fins i tot podríem parlar de nevades de certa importància al nord i a l’interior del territori, on la neu podria arribar a baixar fins als 1.000 metres. Neu i pluja que serien molt ben rebuts

El cap de setmana l’oratge tornaria a ser estable al País Valencià.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa