Diari La Veu del País Valencià
Benicàssim aprova la reprovació de l’alcaldessa i la baixada del 50% del sou als regidors del PP

El Ple de l’Ajuntament de Benicàssim (la Plana Alta) ha aprovat la reprovació de l’alcaldessa, Susana Marqués, amb el vot favorable de tots els grups de l’oposició, a excepció del «trànsfuga» de Ciudadanos, Javier Alonso, per la seua forma de governar «caciquil i despòtica», segons ha informat la formació taronja.

La mesura s’ha pres «davant la deriva autoritària de l’actual alcaldessa i el mal que està causant a la imatge de Benicàssim», ha apuntat Cs. Els vots dels regidors de PSPV, Ciudadanos, Compromís, Ara Benicàssim i el regidor no adscrit José Carlos García han aprovat una mesura «que potser no tinga efectes administratius, però sí ètics, morals i exemplaritzants per a la ciutadania».

A més, s’ha aprovat la baixada del 50% del sou a tots els regidors del Partit Popular i al personal eventual adscrit a l’alcaldia que ara haurà d’executar l’alcaldessa. El Pacte pel Progrés ha anunciat que està disposat a abaixar-se el sou «a zero, si el Partit Popular fa el mateix durant els propers mesos per a treballar per a tirar endavant un pressupost».

Els grups de l’oposició han lamentat «l’absoluta negativa a portar cap mena d’acord per part de l’equip de govern, obsessionat de veure conspiracions on no n’hi ha i s’obliden del més important, que és seua la responsabilitat de presentar els comptes municipals». «Han de treballar i arribar a acords pel bé del nostre municipi, però continuen enrocats parlant de venjances i confabulacions en contra que només estan en la seua imaginació. Els demanem que abandonen aquest discurs, que és temps de deixar de governar com si tingueren una majoria absoluta que ja no tenen», ha afegit.

Cristina Fernández ha demanat l’acta del «trànsfuga» Javier Alonso, a qui ha recordat «per quin partit es va presentar a les eleccions i el document ètic que va signar contra el transfuguisme». Fernández li ha exigit «que deixi d’imitar el Cholo Simeone i el seu partit a partit».

Comparteix

Icona de pantalla completa