Quan el vent insisteix a bufar en una direcció, moltes voltes no hi ha forma que desaparega. No canvia de direcció ni a tirs. És el que està passant amb el ponent i el mestral.

Ahir va perdre força, sense deixar de bufar, i pense que tots o vam agrair, però hui es deixa sentir de nou. És cert que no bufa amb tanta força, però se sentirà durant bona part del dia, alternant-se amb el gregal, que a migdia afectarà punts de la costa i deixarà el cel més ennuvolat i fins i tot podrà deixar ruixats dèbils.

Les temperatures han sigut més fresques aquesta nit i també baixaran dos o tres graus les màximes.

Demà dissabte el mestral es deixarà sentir a primera hora al nord i a l’interior, però a poc a poc anirà encalmant i donant pas a les brises del sud-est.

La nit serà més fresca, però al centre del dia les temperatures podran pujar lleugerament, i com que el vent estarà quasi encalmat, el sol condirà més.

Diumenge es veuran pocs núvols i les temperatures tendiran a pujar, però tot indica que dilluns tornarà el mestral, que portarà una massa d’aire més freda i precipitacions al nord del País Valencià.

Dimarts es mantindrà el fred i el vent, i tindrem pas de núvols, però no seran efectius. No donaran pluja.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa