Un jutge deixa lliure un pare que va abusar de la seua filla a Torrevella perquè és l’única font d’ingressos de la família

El pare es va entregar a la Guàrdia Civil confessant que va obligar la seua filla a masturbar-li a canvi d’un videojoc

Un jutjat de Torrevella (Baix Segura) va decidir deixar en llibertat un pare de 43 anys després d’haver obligat la seua filla a masturbar-li i a fer-li una fel·lació a canvi de comprar-li un videojoc. La Fiscalia va considerar que no existia risc de fugida i que la seua entrada en presó podia deixar les seues filles en situació de desprotecció econòmica, atès que depenen dels ingressos familiars que aporta el pare. El jutge va fer cas d’aquesta sol·licitud i va acordar l’allunyament del pare de les seues dues filles.

El pare, que no compta amb antecedents, es va entregar a la Guàrdia Civil per a confessar els fets i va eixir en llibertat hores després després amb les mesures cautelars esmentades, a més de l’impediment que es puga comunicar amb les seues dues filles. Alhora, el pare també haurà de presentar-se en seu judicial cada 15 dies i se li ha retirat el passaport perquè no puga eixir de l’Estat. El jutge també ha imposat una pensió d’aliments per a les seues dues filles.

Amb aquesta pena, el jutge considera que no hi ha risc de fuga ni de reiteració delictiva, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia.