Diari La Veu del País Valencià
La VI Marxa contra la Violència de Gènere recorrerà el centre de València aquest diumenge

La VI Marxa contra la Violència de Gènere de València recorrerà diumenge que ve el centre de la ciutat per a sensibilitzar a la població davant aquest problema social i reclamar «tolerància zero», segons ha informat l’Ajuntament del cap i casal.

La cita esportiva, de caràcter no competitiu, tindrà un recorregut de 5,5 quilòmetres i es desenvoluparà al costat de diverses activitats que es duran a terme a la zona de meta, situada a l’Albereda i entre els ponts de l’Exposició i el del Real.

La carrera tindrà lloc entre les 10.00 i les 11.20 hores, mentre que el desenvolupament de les activitats esportives paral·leles en la zona de meta es perllongarà fins a les 13.00 hores.

Des de les 6.00 hores de diumenge es tancarà al trànsit rodat l’Albereda, entre els citats ponts, amb la finalitat de desenvolupar el muntatge de la zona d’eixida i meta, ha detallat el consistori.

Així mateix, estarà prohibit estacionar a l’Albereda –exceptuant la via de servici– entre el Pont del Real i el de l’Exposició des de dissabte que ve a les 14.00 hores i fins al diumenge a les 13.00 hores.

Amb motiu d’aquesta marxa contra la violència de gènere, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha planificat noves rutes entre les 9.30 i les 12.30 hores de diumenge amb la finalitat d’aproximar les persones usuàries el màxim possible a la seua destinació. A causa del tall de trànsit, la C1 no circularà fins a les 11.30 hores. Tota la informació dels nous itineraris dels autobusos municipals es pot consultar en la secció ‘Última Hora’ de la web de l’EMT, en la seua app i a les xarxes socials.

Els participants en la carrera podran utilitzar els autobusos de l’EMT per a desplaçar-se fins a la zona d’eixida, preferentment amb les línies 11, 16, 26, 31, 32, 70, 71, 81, 94, 95 i C2, ha agregat l’administració local.

Comparteix

Icona de pantalla completa