Un ponent menys antipàtic

No deixarà de bufar el ponent, però serà prou més fluix

No, no l'hem acomiadat del tot. Hui encara es deixarà sentir durant bona part del dia, però ni de lluny bufarà amb tanta força com els últims dies.

De matí encara es deixarà sentir fluix, a migdia encalmarà i fins i tot donarà opció a la brisa del sud-est a entrar, però de vesprada i a poqueta nit bufarà de nou i fins i tot ho farà amb ratxes moderades.

Aquesta vesprada els núvols seran més abundants i fins i tot pot ploure a l'interior de la meitat nord del País Valencià.

Les temperatures es mantindran suaus, però la tendència serà a la baixa.

L'oratge de demà divendres serà més variable i insegur, ja que es produirà un canvi en la direcció del vent. Al nord bufarà de mestral, però al centre i a la costa serà el gregal el aue es deixarà sentir, afavorint un augment de la nuvolositat cap a migdia. Les precipitacions es faran més generals de vesprada i de cara a la nit al litoral i prelitoral del nord de la Marina, la Safor, la Ribera, l'Horta, el Camp de Morvedre, la Plana i el Maestrat.

El cap de setmana vindrà amb oratge estable i assolellat. Les nits i els matins seran frescos, però a migdia i al sol farà molt bones hores, atés que bufarà el vent fluix sobretot diumenge, quan les temperatures pujaran de forma un poc més decidida que dissabte.

I dilluns sembla que torna el mestral acompanyant un front que podria deixar pluges dèbils al nord.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.