Diari La Veu del País Valencià
Pau Beltrán, premi Josep Pascual Tirado de narrativa breu de la Diputació de Castelló

L’escriptor Pau Beltran Salas ha rebut aquest dimecres el XXIII premi de narrativa breu Josep Pascual Tirado per la seua obra Contes Antibiogràfics.

Beltran rebrà un guardó dotat de 3.000 euros per part de la Diputació de Castelló, que manté així «el seu compromís» amb un certamen organitzat per la Federació Colles Castelló i la Llibreria Babel de la capital de la Plana Alta amb la col·laboració d’Unària Edicions, que s’encarregarà de la publicació de l’obra.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, que ha donat l’enhorabona al guanyador i als organitzadors per la iniciativa, ha subratllat que els premis «compleixen l’objectiu de promoure la promoció de la literatura en valencià i, a més, difonen la figura d’un dels nostres escriptors referència».

«La promoció del valencià és fonamental per a la Diputació de Castelló des d’on fem una aposta ferma per la normalització i promoció de la nostra llengua», ha assegurat. I ha acabat dient que «és important que el teixit associatiu de la nostra província treballe en pro de la nostra llengua i més, com és aquest cas, amb el ferm propòsit de rememorar i promoure la figura del Josep Pasqual Tirado en aquest premi de narrativa breu», ha remarcat.

Pau Beltrán, que resideix a Albocàsser (Alt Maestrat) s’uneix així a una llista de 22 guanyadors formada per Reis Lliberós, Nel·lo Navarro (dues vegades), Xavier Mínguez, Pasqual Mas, Vicent Pallarès, Albert Garcia, Joan Andrés Sorribes, Pep Castellano, Jordi Sebastià, Joan Baptista Camps, Leandre Iborra, Víctor Garné, Manuel Roig, Ximo Ramos, Carles Bellver, Miquel Torija, Robert Torm, Rosa M. Miró Pons, Guillem Rosselló, Xavier Vidal i Germà Garcia.

Comparteix

Icona de pantalla completa