Diari La Veu del País Valencià
Mutxamel acollirà la VI Trobada de la Muixeranga d’Alacant

La Muixeranga d’Alacant celebrarà la seua VI Trobada el pròxim 27 de novembre a Mutxamel (l’Alacantí). La colla alacantina reprèn el seu aplec anual després de tres anys d’aturada, amb motiu de la pandèmia. L’esdeveniment organitzat per la Muixeranga d’Alacant i l’Institut Valencià de Cultura, compta amb el suport de l’Ajuntament de Mutxamel, governat pel PP.

A més de la Muixeranga d’Alacant, també participarà la Muixeranga de Cullera (Ribera Baixa), així com les colles muixerangueres del sud: la Muixeranga del Campello (l’Alacantí), la Muixeranga Valls del Vinalopó i la Muixeranga d’Elx, colla de recent creació. La colla Sant Antoni d’Alacant i la Colla el Nuvolet de Mutxamel de dolçainers i tabaleters posaran la nota musical a l’aplec.

La Trobada arrancarà a les 11.30 hores amb una cercavila pels carrers de Mutxamel que començarà a les portes de l’Ajuntament de localitat, i que acabarà a les 12.00 hores al parc del Canyar de les Portelles, on tindrà lloc l’actuació. Aquesta tindrà l’estructura tradicional de les trobades de muixerangues, amb tres rondes de figures i una ronda conjunta de comiat.

Comparteix

Icona de pantalla completa