Mor l’exdiputat socialista Guillermo Bernabeu

Catedràtic de Física Aplicada, també va ser vicerector de la Universitat d’Alacant i regidor del PSPV a Mutxamel (l’Alacantí)

Qui fora vicerector de la Universitat d’Alacant a inicis dels noranta en l’època d’Andrés Pedreño i també diputat del PSPV al Congrés entre 2008 i 2011, Guillermo Bernabeu, ha faltat als 74 anys després d’una llarga malaltia.

Bernabeu va ser un dels impulsors del Pla Bolonya des de la Universitat d’Alacant, va ser membre del Cluster on Modernisation of Higher Education de la Comissió Europea i va col·laborar amb la Direcció General d’Universitats del Ministeri d’Educació. Proper a l’exmimnistra Leire Pajín, Bernabeu també va ser regidor de Turisme i Comerç a Mutxamel (l’Alacantí), així com també portaveu del PSPV en aquest consistori. Al Congrés també va exercir com a secretari primer de la Comissió d’Indústria, Turisme i Comerç.

El també catedràtic de Física Aplicada ha sigut acomiadat per la rectora actual de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, i per l’exrector Andrés Pedreño.