Diari La Veu del País Valencià
Un taller per a crear regals i ornaments de Nadal sostenibles

El Parc Natural de la Pobla de Sant Miquel (el Racó d’Ademús) ha organitzat un taller per a crear regals i ornaments de Nadal sostenibles que tindrà lloc el dissabte 17 de desembre, a les 11 h, a l’Oficina del Parc, ubicada a la Casa Forestal.

La iniciativa «Nadal sostenible» té l’objectiu que els participants puguen elaborar adornaments i regals nadalencs usant elements reciclats, una forma de cuidar el planeta, atés que la tradició de fer presents als éssers estimats en aquestes dates «és una preciosa manera de donar i rebre afecte», però «també és una manera de consumir», assenyalen els promotors.

«Fabricar tantes coses per a regalar té unes conseqüències molt negatives sobre el medi ambient, ja que s’empren recursos naturals cada vegada més escassos (aigua, minerals, petroli…) i es genera moltíssima contaminació en l’atmosfera, sòls, rius i mars», continuen explicant.

Per això, per no danyar el nostre planeta, enguany el Parc Natural proposa «buscar alternatives sostenibles que fomenten la creativitat i donen una nova vida a objectes de deixalles o elements naturals».

Comparteix

Icona de pantalla completa