Diari La Veu del País Valencià
Esquerra Unida tria Pau Díaz com a cap de llista a l’Ajuntament de València

Esquerra Unida del País Valencià ha ratificat la seua candidatura per a les eleccions municipals a la ciutat de València, amb una llista paritària i amb una presència qualificada de joves, encapçalada pel sindicalista i activista veïnal Pau Díaz i per la professora universitària Lara Manyes. No obstant això, tenen previst pactar amb altres formacions, tal com intentaran fer a la resta de les principals ciutats del país.

La formació ha mostrat la seua satisfacció per haver aconseguit la confecció «d’una nòmina de dones i homes compromesos amb el progrés i la transformació de les diferents àrees professionals, socials, polítiques i sindicals en les quals estan implicats». I ho fa amb «la suficient antelació per a mostrar-se preparats davant els eventuals processos de diàleg que esperen iniciar i madurar abans de finalitzar aquest mateix any».

Segons han assenyalat, EUPV ha volgut «complir amb la seua tasca d’oferir a l’espai de diàleg una candidatura solvent i unida, un candidat amb acreditada trajectòria d’honestedat, implicació social i vocació de servei públic, i un discurs coherent».

«I ho fem avalats per la nostra trajectòria i per una aposta de canvi centrada en una trobada programàtica amb aquelles forces que sàpiguen llegir la importància històrica del moment que vivim i que estiguen disposades, amb responsabilitat, a contribuir positivament a les tasques que ens imposa la convocatòria electoral de les municipals», han assenyalat.

Comparteix

Icona de pantalla completa