Diari La Veu del País Valencià
Evacuades 95 persones a causa d’un incendi en un centre terapèutic d’Ador

Un incendi en un centre terapèutic d’Ador (la Safor), ja controlat, ha obligat a evacuar a última hora de la nit d’aquest dissabte 76 persones, segons han informat fonts del 112 GVA i del Consorci de Bombers.

Segons informa el 112 GVA, una persona ha hagut de ser atesa pels mitjans sanitaris. Es tracta d’un home de 45 anys que ha sigut assistit per inhalació de fum i traslladat a l’Hospital de Gandia (la Safor), segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria de Sanitat. D’acord amb la informació facilitada pels bombers, és una de les persones evacuades del centre.

L’avís del foc al centre, situat al carrer Calvari, s’ha rebut pel Consorci de Bombers a les 21.17 hores, segons informen des d’aquest servei. L’incendi s’ha registrat a la segona planta de l’edifici i en poc temps estava confinat i, passades les 22.00 hores, s’havia donat per controlat.

Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat sis dotacions de bombers i tres unitats de comandaments del Consorci, concretament un oficial, un sergent i un cap de zona. Els afectius han desallotjat el mòdul en el qual s’ha declarat l’incendi, les causes del qual no s’han precisat, i estan revisant les dependències i ventilant tota la planta.

Comparteix

Icona de pantalla completa