La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició del concurs de dibuix nadalenc

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat una nova edició del concurs de dibuix nadalenc en el qual poden participar estudiants de Primària del País Valencià. Entre els nou guanyadors o guanyadores se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca del complex d'oci i cultura.

Fins al pròxim 5 de desembre podran presentar-se els treballs al concurs «Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències». Hauran de fer-se en un foli o cartolina de grandària A4 i es podrà utilitzar qualsevol material que no presente relleu i evitar productes sintètics o que tinguen plàstics com, per exemple, aerosols i dissolvents que no siguen de base d'aigua, purpurina, etc.

Els dibuixos es remetran al departament de publicitat de la Ciutat de les Arts i les Ciències a la següent adreça postal: Ciutat de les Arts i les Ciències. Àrea de Màrqueting i Publicitat. Museu de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), 7. 46013-València

Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1r i 2n; 3r i 4t; 5é i 6é de Primària. Cadascun dels premiats guanyarà entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La decisió del jurat es farà pública el 16 de desembre del 2022 en cac.es i en les xarxes socials.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.