Diari La Veu del País Valencià
Arriba la I Gala de la Creació de Contingut en valencià

La I Gala de la Creació de Contingut en valencià tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València el pròxim divendres 2 de desembre. Encara no s’ha confirmat l’hora de l’esdeveniment, però els creadors ja poden inscriure les seues propostes en aquest formulari. Mentrestant, podeu trobar tots els continguts que es fan en valencià a les xarxes a Poblet.info.

Els últims anys, el consum de l’audiovisual ha canviat radicalment, especialment pel que fa als joves. Per a molts d’ells els seus referents mediàtics no es troben a la televisió o la ràdio, sinó a Youtube, Twitch, TikTok o Instagram, amb continguts cada vegada més notoris i de més qualitat. Ara, La Claveguera i Poblet engeguen el que serà exclusivament una gala de la creació de continguts en valencià a les xarxes socials.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme amb la intenció de potenciar i visibilitzar la tasca creadora que tants valencians estan desenvolupant en l’actualitat: vídeos de molta qualitat a Youtube, emissions en directe ben divertides a Twitch, gags i publicacions d’humor i entreteniment a Instagram o TikTok, i grapats de produccions sonores de tota classe pel que fa als podcasts. En aquest esdeveniment, a més de servir com a espai comú per a conéixer i posar en contacte els creadors, també es lliuraran diversos guardons concedits per un jurat professional.

Comparteix

Icona de pantalla completa