Diari La Veu del País Valencià
Riba-roja torna a la normalitat després de dies de pluja intensa

L’Ajuntament de Riba-roja (Camp de Túria) ha posat en marxa un operatiu especial per a fer front als danys causats per les pluges torrencials, que han arribat a acumular 170 litres per metre quadrat al municipi el passat dissabte.

L’operatiu està integrat per vora 40 treballadors municipals, a més d’empreses externes, com a reforç a les tasques de neteja i reparació de vies, murs caiguts i zones afectades per l’entrada d’aigua. L’equip tècnic ha portat a terme la revisió de trenta edificis públics per a comprovar el seu estat i començar la neteja i reparació de zones danyades per l’entrada d’aigua. S’han arribat a mobilitzar 21 agents de policia durant els moments mes crítics de la pluja, i des de dissabte un equip especial del servei de neteja viària Riba-roja Neta realitza tasques de neteja i reposició de contenidors.

L’alcalde, Robert Raga (PSPV) s’ha desplaçat fins als punts més afectats i ha indicat que la situació «està tornant a la normalitat després d’unes pluges intenses que mai abans no s’havien registrat».

Comparteix

Icona de pantalla completa