Diari La Veu del País Valencià
María Ángeles Llorente, regidora a Xest, liderarà una llista alternativa a Rosa Pérez en EUPV

La regidora de Xest (Foia de Bunyol) María Ángeles Llorente es presentarà a les primàries d’Esquerra Unida del País Valencià amb la llista «Teixint Esquerra Transformadora». Previsiblement, s’enfrontarà a la consellera Rosa Pérez Garijo, candidata de la formació a les eleccions valencianes, a l’espera que es pacten confluències entre distints espais de l’esquerra alternativa.

La de Llorente és «una candidatura plural que recull totes les sensibilitats presents al si d’EUPV i integrada per persones que venen desenvolupant activitat en tots els fronts socials, sindicals, ecologistes, feministes i també en les institucions, defensant les polítiques transformadores al País Valencià i a tot l’Estat».

La candidatura també es presenta com «elaborada democràticament des dels col·lectius de base i que compta amb el suport del Partit Comunista del País Valencià en el seu XIV Congrés, i que reuneix la pluralitat d’EUPV, amb independents». Cal recordar que si bé Rosa Pérez compta amb el suport de la majoria militant d’Esquerra Unida, no compta amb el recolzament de la majoria militant del PCPV, liderat per Javier Parra.

Llorente encapçalaria la llista d’Esquerra Unida de la demarcació de València a les Corts Valencianes. Des d’Alacant la lideraria l’exvicealcalde Miguel Ángel Pavón, també alineat amb Parra.

Comparteix

Icona de pantalla completa