Els núvols i les pluges ens arribaran hui des del nord-est, des de les Balears, acompanyant el vent de gregal. Ahir arribava el front i les pluges acompanyades de fortes ràfegues de vent i deixaven les primeres precipitacions.

Recordeu que estem en avís groc per pluges localment intenses al litoral i prelitoral de la meitat sud del País Valencià.

S’acaba el vent de ponent i les altes temperatures, que són substituïts pel gregal i per temperatures més pròpies per a l’època.

Pluges intenses i persistents que poden deixar acumulats importants a la meitat sud del País i pluges dèbils i disperses com més al nord i a l’interior ens desplacem.

Demà divendres serà el dia de més inestabilitat i de pluges més intenses. La zona més afectada serà el litoral de l’Horta Sud, la Ribera Baixa, la Safor i la Marina Alta, però no descarte que puguen endinsar-se cap a l’interior i afectar zones del litoral del Camp de Morvedre i la Plana Baixa.

Dissabte serà el tercer i últim dia de pluja. Precipitacions que encara podran ser localment intenses fins a migdia o primera hora de la vesprada. En teoria la pluja hauria d’escampar la nit de dissabte o la matinada de diumenge, perquè tot indica que el final de cap de setmana veurem més el sol i pujaran les temperatures.

Tigueu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor

Comparteix

Icona de pantalla completa