Diari La Veu del País Valencià
PSPV i Compromís acusen Mazón d’impedir el debat al ple sobre la revocació del gerent de Proaguas

Els grups del PSPV i de Compromís a la Diputació d’Alacant han acusat aquest dilluns el president de la institució, Carlos Mazón (PP), d’impedir la possibilitat de debatre al pròxim ple l’anul·lació de l’elecció de l’exalcalde d’Altea, Miguel Ortiz (PP), com a gerent de l’empresa pública Proaguas.

Les formacions han recordat en un comunicat que la setmana passada van confirmar la proposta de moció conjunta en la qual sol·licitaven l’anul·lació de la designació d’Ortiz al front de l’organisme. Igualment, Compromís ha presentat una demanda davant el Jutjat Mercantil per considerar l’elecció com a «arbitrària», i el PSPV ha traslladat l’expedient a Antifrau.

«Aquesta moció, finalment, no es podrà debatre al ple que se celebrarà aquest dimecres 9 de novembre, atès que el president de la Diputació ha decidit vetar el debat de la proposta presentada per l’oposició i no admetre el text, al·legant manca de competències del màxim òrgan legislatiu de l’administració provincial», sostenen el portaveu de Compromís, Gerard Fullana, i el del PSPV, Toni Francés.

Comparteix

Icona de pantalla completa