Els dos detinguts per colpejar i violar una dona a la platja de Sant Joan (Alacant) aniran a la presó

La víctima, de 27 anys, va ser contactada a través d’una web de serveis de prostitució i va ser agredida en un pis de lloguer

Un jutjat d’Alacant ha acordat l’ingrés en presó de dos homes de 33 anys que van ser detinguts per violar, robar i lesionar una jove de 27 anys a la qual van contactar a través d’una pàgina web de serveis de prostitució. Segons ha informat el diari Información, els fets van ocórrer en una vivenda de lloguer a la platja de Sant Joan, al terme municipal d’Alacant, i la víctima va ser assistida per un veí que va contemplar com un dels agressors colpejava el cap de la dona contra una paret. Els acusats van negar els fets davant el jutjat de guàrdia.

El succés es va donar el 24 d’octubre. La dona, després d’acceptar una copa, es va negar a beure una segona consumició de colp, tal com li demanaven els agressors, que la van colpejar. La dona va dir que els tornaria els diners i que marxaria –havia cobrat anticipadament 500 euros pel servei–, però no va poder marxar perquè li ho van impedir. Va ser en eixe moment quan la van tancar en un bany i la van agredir sexualment mentre la gravaven. La víctima va poder marxar en un moment donat, tot i que va ser agredida novament quan un dels homes va colpejar el seu cap contra la paret, escena que va poder veure el veí que va auxiliar la jove i que va fer la cridada d’emergència.