Diari La Veu del País Valencià
Llíria ofereix el cicle «Històries nocturnes», visites guiades interdisciplinàries, els dissabtes de novembre

La 17a edició d’«Històries nocturnes», el cicle visites guiades interdisciplinàries que ofereix Llíria (el Camp de Túria) per a donar a conéixer els monuments de la ciutat, es desenvoluparà els dissabtes de novembre en diferents espais històrics. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament i dirigida pel tècnic de turisme Vicent Sesé, porta com a subtítol «Patrimoni, personatges, melodies i bon paladar».

La primera visita, «El preàmbul», tindrà lloc aquest dissabte, 5 de novembre, a l’església de la Sang de la Vila Vella, i oferirà el concert «Aulea», de l’Emsemble Llíria City of Music i Abraham Cupeiro, un viatge musical per la història de la capital del Camp de Túria.

La següent, que es durà a terme el dia 12, anomenada «Els orígens», mostrarà els mausoleus, les Termes de Mura i el mosaic de Ca Porcar, pertanyents a l’Edeta romana. Posteriorment, el dia 19, serà el torn de l’època medieval en la sessió «La màgia», que recorrerà els Banys Àrabs, el Portal de la Traïció i l’Església de la Sang.

La cloenda del cicle, «El desenllaç», serà el dia 26 al Teatre Llar de les Persones Majors, que acollirà un concert de Tango4Women, una formació femenina de Leiria, a Portugal, que també pertany a la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la categoria de Música.

Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament. Entre els participants se sortejaran quatre sopars llirians per a dues persones en diferents restaurants.

Comparteix

Icona de pantalla completa