Diari La Veu del País Valencià
Els correfocs ompliran els carrers de Morella aquest dissabte

La 8a edició de la Trobada de Dimonis tindrà lloc a Morella (els Ports) aquest dissabte, 5 de novembre, i reunirà set colles de diferents punts del País Valencià, Catalunya, Aragó i Euskadi: els Dimonis de Morella, Botem-li foc. Grup de diables d’Alcanar, Bous de foc de Santpedor, Diaples da Uerba, Diarmonis la Ràpita, Dimonis de la Plana i Devil Bao.

Durant la presentació de la jornada, la regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que «aquest encontre de dimonis s’ha convertit en una data marcada dins del calendari cultural de la ciutat amb activitats per a tots els públics». Així mateix, ha animat tothom «a participar en les activitats que s’han programat».

Per part seua, el president dels Dimonis de Morella i organitzador de la trobada, Javier Ortí, ha remarcat que «enguany hi participen set colles i recuperem el format més festiu, ja que l’any passat es van reduir els actes i la participació en algunes de les activitats».

Així, l’Espai Firal acollirà el taller de pintacares, pirotècnia i bocanades a les 12 hores i una exhibició de la colla infantil de Bous de Foc a les 13 hores. A la vesprada, hi haurà cercavila amb música des del Pla dels Estudis fins a Sant Miquel a les 18.30 hores. A les 20.30 hores, correfocs amb sentit invers a la cercavila. A les 21.30 hores tindrà lloc el primer concurs d’enceses ciutat de Morella. La jornada finalitzarà a l’Espai Firal amb l’actuació musical de Triband.

Comparteix

Icona de pantalla completa