Diari La Veu del País Valencià
Més-Compromís mobilitza amb Baldoví les seues bases a l’Aplec al Puig «per a guanyar la batalla electoral
»

Durant l’Aplec al Puig, celebrat aquest diumenge, Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés i precandidat de la coalició en les pròximes eleccions valencianes del 2023, ha definit el seu projecte amb tres paraules: «Compromís, il·lusió i alegria».

Per al Baldoví, «els valencians i les valencianes vivim millor des que vam fer fora al Partit Popular, les polítiques de Compromís han millorat la vida de les persones en cada poble i ciutat, per això, continuarem governant el País Valencià».

El diputat ha explicat la negociació amb el govern espanyol per als pròxims pressupostos generals de l’Estat: «Hem aconseguit 51 milions més en inversions a les comarques d’Alacant, però encara no és suficient, perquè els valencians i valencianes tinguen unes inversions justes. Per això estem negociant amb el govern espanyol recursos per al transport públic metropolità de València, més inversions en el servei de rodalia valencià, més partides per als espais culturals i bandes de música valencianes i que l’Estat aporte més al sistema de dependència».

D’altra banda, s’ha compromés a donar-los suport personalment a la gent de Més davant la pròxima contesa electoral: «M’agradaria aprofitar aquest espai per a fer-vos una promesa solemne, des d’ara fins al dia de les eleccions visitaré cada poble on hi haja un xicotet col·lectiu de Compromís, serà la meua manera d’agrair tot el que estan fent pel nostre projecte i pel nostre País».

La jornada ha començat amb l’arribada de la marxa a peu des de València, en la qual hi han participat el mateix Baldoví, la secretària general de Més-Compromís i portaveu de Compromís, Àgueda Micó; el president de les Corts, Enric Morera, i la síndica de la formació, Papi Robles.

A més, hi han assistit el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent; la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit; la nova consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, i el líder de Más País, Íñigo Errejón.

Premiats

Més-Compromís ha reconegut amb el «Més d’Honor» la contribució històrica al nacionalisme valencià del militant de Burjassot Toni Montesinos. També ha premiat tres col·lectius diferents per la seua tasca social, ecologista i feminista: la Naturadora, una associació de coeducació contra els rols i els estereotips de gènere, la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat – País Valencià (CEAR-PV) i a la Federació d’Escoltisme Valencià, en representació del moviment escolta.

? GALERIA | Més Compromís a l’Aplec del Puig

Comparteix

Icona de pantalla completa