Diari La Veu del País Valencià
Canvis mínims per al cap de setmana

Estem desitjant que es manifeste la tardor, perquè fins ara hem tingut poques notícies d’una estació que és la més plujosa al País Valencià i que habitualment és un trànsit entre el calorós estiu i el fred de l’hivern, però enguany li està costant.

De fet, hui divendres no cal esperar cap canvi, respecte al que hem tingut els últims dies.

Cel calitjós carregat de pols en suspensió, ja que continuem tenint la massa d’aire càlida que arranca des del nord d’Àfrica damunt de nosaltres. Núvols mitjans i alts que avancen des de l’interior sense deixar el cel ennuvolat en cap moment i temperatures prou per damunt del que haurien d’estar registrant-se.

No ens hem de fer massa il·lusió per al cap de setmana (pont inclòs per a molta gent).

És curiós que estem esperant i desitjant canvis i, quan arriba el cap de setmana…, la gent demana que es mantinguen el sol i les altes temperatures.

L’oratge continuarà sent estable, però tot indica que l’ambient serà menys calorós. La nit encara es mantindrà càlida, tot i que al centre del dia les temperatures baixaran dos o tres graus.

Vos puc assegurar que el canvi més important del cap de setmana serà el de l’hora, perquè tant diumenge com dilluns o dimarts els canvis d’oratge seran mínims.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa