Diari La Veu del País Valencià
El PSPV d’Alacant, convençut que les inversions dels PGE a la demarcació es triplicaran

El diputat del PSPV al Congrés i secretari del partit a la demarcació d’Alacant, Alejandro Soler, s’ha mostrat «absolutament convençut» aquest dimecres que els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a la província en matèria d’inversions es triplicaran fins als 500 milions d’euros.

Soler, en un comunicat, ha assenyalat que està «absolutament convençut que les inversions per a la província es triplicaran, passant dels 160 milions als 500 milions gràcies al gran esforç i treball que des de la Generalitat i el Govern estan desenvolupant per a millorar els pressupostos inicials, via esmenes i via fons pressupostari que es destina a la Comunitat».

Igualment, ha explicat que tant la Generalitat com el Govern estatal estan treballant «intensa i activament per a millorar substancialment els pressupostos per al nostre territori amb les esmenes que es puguen aprovar i els 207 milions d’euros que el president de la Generalitat ha anunciat que es destinaran» a la demarcació d’Alacant.

Per això, ha afirmat que «les inversions a Alacant província es milloraran de manera considerable perfeccionant els comptes inicials». Així mateix, ha valorat de forma «molt positiva l’enorme esforç» de la Generalitat i la «flexibilitat» del Govern estatal perquè els pressupostos en matèria d’inversions «siguen molt millors», i per tant confia que «els pressupostos de 2023 seran molt productius per a la província».

D’altra banda, Soler ha indicat que, a partir d’ara, els socialistes de la demarcació d’Alacant faran «un seguiment exhaustiu, juntament amb la Generalitat i el Govern, de l’estat dels estudis, «els projectes i de les obres perquè en el futur la nostra província es veja beneficiada amb les inversions».

Comparteix

Icona de pantalla completa