Acicom organitza la primera trobada formativa de creació de contingut en valencià

Més d’una trentena de creadors assistiren a la jornada

El dissabte 22 d’octubre va tindre lloc a València, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, la primera trobada formativa de creació de contingut en valencià. Amb aquesta jornada es pretén iniciar el camí cap a la «semiprofessionalització» del sector aportant-los una formació que no tenen. Els continguts que generen aquests creadors els fan amb recursos propis i, en molts casos, sense cap tipus de formació prèvia. L’autoaprenentatge és la base fonamental de totes les competències i destreses que demostren amb els seus continguts.

Octubre Centre de Cultura Comtemporània. | © Raül Solves

Hi van assistir més de 30 creadors interessats a formar-se i conèixer la resta de creadors. L’activitat va estar organitzada per ACICOM - Associació Ciutadana i Comunicació amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Les ponències foren impartides per Carles López, Alfons Pérez i Aitana Ferrer. A influents.cat es poden trobar els continguts que s’exposaren.

La intenció que es té per part d’ACICOM és poder organitzar més trobades formatives regularment amb la intenció d’accelerar el procés de professionalització qualitatiu i formatiu dels creadors que creen continguts a Internet en clau valenciana. Pots trobar aquests creadors a Poblet.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.