Diari La Veu del País Valencià
Alcalà de Xivert acull la IV Trobada de Danses del Maestrat aquest dissabte

Alcalà de Xivert acull aquest dissabte, 22 d’octubre, la IV Trobada de Danses del Maestrat, amb participació de 12 grups a més de l’amfitrió, Danses Lo Cirilo, que també s’ha fet càrrec de l’organització junt amb la Coordinadora d’Entitats del Maestrat. L’aplec començarà amb la concentració de tots els participants a les 17.30 h a la plaça de sant Joan, des d’on arrencarà el recorregut pel centre històric a les 18 h.

A partir d’aquest moment, els carrers del poble s’ompliran de música i ball i els espectadors que ho desitgen podran gaudir de les actuacions en cinc punts habilitats amb cadires, per on passaran totes les formacions i ballaran uns minuts. Aquests espais seran al carrer de Desemparats, la plaça del Mercat, l’inici i el final del carrer de la Puríssima, i la plaça de l’Església.

Enguany mostraran els seus balls grups d’Albocàsser, Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Benicarló, Càlig, les Coves de Vinromà, la Jana, Peníscola, Santa Magdalena de Polpís, la Torre d’en Domènec, Vinaròs, Vistabella del Maestrat, Xodos, Xert i del municipi organitzador de la trobada.

Comparteix

Icona de pantalla completa