Diari La Veu del País Valencià
Baldoví està esperançat amb la possibilitat que el Govern espanyol rectifique els PGE per a Alacant

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha afirmat aquest dilluns estar «esperançat» perquè, «per primera vegada», el Govern espanyol «rectifique» els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a Alacant perquè, segons el seu parer, «la indignació de la província ha arribat a Madrid».

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans abans d’una reunió a Alacant amb la Cambra de comerç per a abordar el contingut del projecte de comptes estatals i el seu impacte en aquesta demarcació.

«He captat que la indignació d’Alacant ha arribat a Madrid. La setmana passada ho vaig dir en la compareixença del president Pedro Sánchez, i el que m’indiquen és que fruit d’eixa indignació, hi haurà una rectificació», ha asseverat.

Baldoví espera que eixa rectificació siga «amb independència del camí que Compromís ha fet», en al·lusió al treball de la coalició valencianista en el Congrés per a reivindicar les inversions i «temes pendents de sempre». «No només és pressupostar, també és executar», ha recordat.

«No vull tirar les campanes al vol, però estic esperançat que els pressupostos que isquen siguen millors a com van entrar, perquè em consta que la indignació ha arribat. He parlat amb diversos diputats alacantins que, per primera vegada, veuen que això s’ha d’arreglar d’una vegada d’una manera o una altra».

«Crec que per primera vegada, la societat alacantina s’ha plantat i ha dit prou. En Compromís estarem al costat dels nostres, perquè el que li afecta a un ciutadà valencià, siga del territori que siga, li afecta a un partit que defensa els interessos valencians», ha assegurat.

Comparteix

Icona de pantalla completa