Diari La Veu del País Valencià
Fresca al matí i calor a migdia

La tardor és l’estació més plujosa al País Valencià i al clima mediterrani…, però no tots els dies plou, i d’això en tindrem una bona mostra els pròxims dies, quan les altes pressions es barregen amb l’entrada d’una massa d’aire prou càlida de procedència nord-africana que deixarà les temperatures en valors de primavera avançada o d’estiu als observatoris del centre del País Valencià, on el mercuri dels termòmetres arraparà els 30 graus (i no descarte que els supere).

Entre hui i demà la isoterma dels 15 graus arribarà al nord de la península i la dels 20 tocarà de refilada el sud, la qual cosa tindrà influència immediata en les temperatures.

Amb alguns núvols baixos a la costa i boirines locals encetem un divendres amb ambient fresc de matí que ens ha obligat a agafar una «rebequeta» que no tardarem a llevar-nos perquè a migdia farà calor.

Demà dissabte començarem el cap de setmana amb sol i temperatures que encara podrien pujar lleugerament, sobretot al centre i a l’interior, on els termòmetres tocaran o superaran els 30 graus.

Diumenge tancarem el cap de setmana amb estabilitat sol i temperatures tan altes com les de dissabte.

Dilluns començarem la setmana amb més núvols i temperatures més baixes. Serà les primeres notícies que tindrem d’una borrasca atlàntica (la primera important d’aquesta tardor) que podrà deixar pluges generals a l’oest i al centre de la Península, però que a penes tindrà incidència al País Valencià.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa