Diari La Veu del País Valencià
El nou programa EscolART promou l’expressió artística de l’alumnat amb la música, la ràdio, el teatre i la dansa

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat el nou programa EscolART amb l’objectiu d’«impulsar l’expressió artística de l’alumnat de Primària a través de la música, la ràdio, el teatre i la dansa». La iniciativa engloba quatre programes diferents: dos ja existents, L’escola canta i L’escola dansa, un altre que es recupera després d’uns anys, L’escola fa ràdio, i un totalment nou, L’escola fa teatre.

La directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Reis Gallego, destaca que «el desenvolupament de l’expressió artística és un element clau en la formació del nostre alumnat i el seu creixement personal i, per això, apostem des de la Conselleria per EscolART, un programa dissenyat per a generar situacions d’aprenentatge vinculades a les arts i que desenvolupen les competències comunicatives orals, alhora que fomenten la inclusió en atendre la diversitat».

Els centres educatius de Primària sostinguts amb fons públics interessats a participar aquest curs 2022-2023 en algun dels quatre projectes d’EscolART han d’emplenar el formulari i presentar la sol·licitud fins al 26 d’octubre. Els detalls de cada programa es poden consultar a la web.

A més, per a donar-hi suport didàctic als centres, el Cefire Artisticoexpressiu convocarà activitats formatives a les quals podrà inscriure’s de manera voluntària el professorat.

Comparteix

Icona de pantalla completa