Ahir dimecres notàrem com a poc a poc l’oratge anava estabilitzant-se. Durant el matí encara tinguérem els primers ruixats residuals a la costa de la Marina Alta, la Safor i la Ribera Baixa, i de vesprada es formaren tronades a les muntanyes de les comarques interiors del nord del País Valencià.

Ahir va ser un dia de transició entre l’oratge inestable i fresc de la primera part de la setmana i l’oratge que tindrem des de hui mateix: estable, assolellat i fins i tot calorós al centre del dia. M’he pres la llicència de batejar-lo com «l’estiuet del Pilar».

Hui veurem alguns núvols alts, però no seran obstacle perquè les temperatures pugen un parell de graus respecte als valors d’ahir. Núvols sempre més abundants al nord, tot i que sense cap conseqüència.

Demà divendres tindrem menys núvols i temperatures més altes que al centre del dia tocaran els 27 graus a la costa i els 30 a les comarques centrals.

Els mapes per al cap de setmana i l’inici de la que ve no necessiten grans comentaris perquè es mantenen les condicions d’estabilitat i les temperatures altes.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol… faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa