Diari La Veu del País Valencià
La lectura del «Tirant lo Blanc» enceta els actes del 9 d’Octubre a Alacant

Els actes culturals per a commemorar el 9 d’Octubre han començat a Alacant amb la lectura del Tirant lo Blanc per part de 350 estudiants, en un acte celebrat en el Saló Blau de l’Ajuntament.

La lectura de la novel·la de Joanot Martorell continuarà el divendres al Centre Municipal de les Arts, i està prevista la participació de 350 alumnes de secundària de l’IES Jorge Juan, Jaume II, Antonio José Cavanilles, Miguel Hernández, Figueras Pacheco, l’IES María Blasco de Sant Vicent del Raspeig i també de la Universitat d’Alacant. Tots ells llegiran l’última part del llibre de Joanot Martorell.

El regidor de Cultura, Antonio Manresa (Ciutadans), ha animat a tota la ciutadania a «participar en aquesta festa» que se celebra per a commemorar l’entrada del Rei Jaume I a València, i ha explicat que, en col·laboració amb la Diputació d’Alacant, està prevista una extensa programació pensada per a tots els públics.

Els actes centrals tindran lloc el mateix diumenge 9 d’Octubre a la Plaça de l’Ajuntament. Allà, a les 12 hores, la Banda Simfònica Municipal oferirà un concert, dirigit per José Vicente Díaz Alcaina.

Comparteix

Icona de pantalla completa