Diari La Veu del País Valencià
Calitja, calor…i poca pluja

Hem començat la setmana amb calitja i núvols que avancen des del nord d’Àfrica i, per això, les pluges dèbils que s’han registrat han sigut brutes, acompanyades de fang. I pel mateix motiu, les temperatures estan marcant valors prou alts tant de nit com de dia. La massa d’aire que arriba a les nostres latituds té procedència nord-africana.

Tindrem el cel més cobert de matí que de vesprada i, encara que pot ploure fins a migdia, es tractarà de precipitacions que destacaran més per estar acompanyades de fang que per les quantitats que acaben acumulant-se.

La nit ha deixat valors tropicals en punts de la costa on a molts observatoris no han baixat dels 20 graus… i ja estem a l’octubre!

Demà dimecres passarà tot el contrari. Començarem el dia amb pocs núvols al cel, tot i la calitja, i amb temperatures altes, però amb el pas de les hores el cel quedarà cada volta més ennuvolat i de vesprada i durant la nit es registraran pluges a la meitat sud del País Valencià que seran l’anunci del que tindrem els dies següents.

Poc veurem el sol dijous i divendres i fins i tot seran dies plujosos al litoral i als municipis de la meitat sud del País Valencià. Ruixats que localment podrien ser moderats. Dissabte quedaran alguns núvols a la costa, però tot indica que acabarà imposant-se el sol i pujant les temperatures.

Tingueu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa