Presentació de la campanya «Llegir en valencià» de la Fundació Bromera

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha presentat aquest dimecres a la Sala Rex Natura d’Alzira «Llegir en valencià, per a salvar el món», una campanya que promou la sostenibilitat del planeta i aborda els grans reptes globals a través de la lectura.

Els textos han estat escrits expressament per a la campanya per autores i autors destacats, com ara Jovi Lozano-Seser, Anna Marí, Vicent Usó, Joanjo Garcia, Irene Rodrigo, Natàlia Gisbert Abad, Enric Senabre, Marian Díez Picó, Maria Josepa Payà, Pau Alabajos i Andreu Escrivà. Així mateix, les cobertes han sigut dissenyades per Viv Campbell, David van der Veen, Laura Inat, Jesús Huguet, Alicia Blasco, Benedetta Notarandrea, Pablo Caracol, Marta Chaves, Adela María Flore, Virginia Lorente i José Luis Arroyo.

En l’acte, hi han participat bona part dels escriptors i il·lustradors que formen part de la iniciativa, i representants de les entitats i empreses que la patrocinen. A més, hi han assistit nombrosos representants polítics i del món de la cultura.

Autor: DLV